Veel hulpdiensten voor vreemde lucht Intratuin Duiven

DUIVEN – Diverse hulpdiensten zijn dinsdagavond ter plaatse gekomen bij de Intratuin in Duiven nadat er mensen hoofdpijn kregen en misselijk werden van een aanwezige vreemde lucht.

De brandweer van Duiven deed samen met een adviseur gevaarlijke stoffen onderzoek naar de lucht die aanwezig was in de winkels. 4 vrouwen die klaagde over hoofdpijn en misselijkheid omschreven de geur als een hele sterke lijmlucht. De vier vrouwen zijn nagekeken door het ambulance personeel die ter plaatse zijn gekomen. De vreemde lucht is vermoedelijk afkomstig van een vloer die in het pand gegoten is eerder die dag. De lucht hing niet alleen bij de Intratuin maar ook in de andere winkels die in hetzelfde pand zitten werd de lucht geroken.

Even was er sprake van totale ontruiming tot de oorzaak achterhaald zou zijn, dit is echter niet doorgezet en alle winkels bleven open.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie