GETUIGEN GEZOCHT! Gewelddadige straatroof Zevenaar

Foto: Melvin Ewald

ZEVENAAR – In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 maart is een 18-jarige jongen uit Zevenaar met geweld gedwongen zijn portemonnee en jas af te geven aan 3 mannen.

De 18-jarige kwam terug van het stappen toen er plots een auto naast hem stopte. Drie mannen kwamen uit de auto en dwongen hem zijn spullen af te geven. De jongen geef hier in eerste instantie geen gehoor aan maar kreeg daarop een aantal klappen van de mannen. De jongen gaf zijn portemonnee en ook zijn jas van het merk Parajumper (model Ugo light grey) moest hij afgeven aan de mannen.

Het heeft plaatsgevonden tussen de VAN BEETHOVENSTRAAT, hoek SCHUBERSTRAAT richting BACHSTRAAT

Het voorval speelde zich af op de hoek van de Schubertstraat richting de Bachstraat. Het gaat om 4 daders in een donkere BMW 3 serie. 1 dader (de bestuurder) bleef in de auto, de 3 andere daders hebben hem de portemonnee en jas afhandig gemaakt en toegetakeld.

Heeft u iets gezien neem dan contact op met de politie, dit kan via 0900-8844 maar ook via meld misdaad anoniem op nummer 0800-7000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie