Dronken man met politie begeleiding naar het ziekenhuis

BABBERICH – Dinsdagavond heeft de landelijke eenheid van de politie assistentie verleend aan ambulancepersoneel tijdens de rit naar het ziekenhuis.

De man die meegenomen is stond met zijn auto bij het tankstation voor de grens met Duitsland op A12. Het is niet bekend of de man door de agenten van de snelweg is gehaald of dat zij de man aantroffen op het terrein van het tankstation. Vermoedelijk stond de man op het terrein met auto pech, zijn motorkap stond open en zijn startkabels zaten al aan zijn accu.

Nadat de man op de brancard lag ingesnoerd sloeg de sfeer om en rukte hij zichzelf los. De man gaf aan toch niet mee te willen naar het ziekenhuis en werd agressief. Hierop besloten de agenten om bij het vervoer naar het ziekenhuis plaats te nemen bij de man in de ambulance. Het ambulance personeel kwam met drie man sterk ter plaatse, dit gaf ruimte om de politieauto door een van hen te laten besturen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie