Beleef, ontdek én versterk brandweer Lobith-Tolkamer

Brandweer Lobith-Tolkamer houdt op zondag 12 november een open dag. De post organiseert van 10.00 tot 16.00 uur allerlei demonstraties en activiteiten aan de Industrieweg 1A. De dag is ook bedoeld voor inwoners van Lobith en Tolkamer die interesse hebben om hun brandweerploeg te versterken.

“In Lobith en Tolkamer hangen grote wervingsspandoeken en ook posters, flyers en een brief van de gemeente maken duidelijk dat we versterking zoeken. We hebben al reacties ontvangen van potentiële nieuwe collega’s”, meldt ploegcommandant Mario Jansen enthousiast. “Wij nodigen je van harte uit om zondag 12 november onze open dag te bezoeken.”

Brandweer Lobith-Tolkamer zal tijdens de open dag laten zien wat zij allemaal betekent voor burgers, ondernemers en bedrijven. Bezoekers gaan vooral ook zelf aan de slag. “Om te ervaren of ons uitdagende vak bij je past, kan je bijvoorbeeld ontdekken hoe het is om een autobrand te blussen”, vertelt Mario. “En bij onze wervingsstand staan collega’s klaar om je te informeren over een nieuwe uitdaging die waardering oplevert en waarmee je in teamverband bijdraagt aan de veiligheid van Lobith en Tolkamer.”

Kun je niet wachten tot de open dag en heb je nu al interesse om brandweer Lobith-Tolkamer te versterken? Bel ploegcommandant Mario Jansen op 06 10 80 99 90 of mail naar Mario.jansen@vggm.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie