VIDEO: Ravage op de A18 bij Didam na klapband vrachtwagen

DIDAM – Maandagavond zijn vijf voertuigen beschadigd nadat een vrachtwagen een klapband heeft gekregen op de A18 bij Didam.

De vrachtwagen was onderweg in de richting van Doetinchem toen zijn trailer opeens een klapband kreeg. Naast de klapband is ook een ijzere balk met daarop de verlichting van de vrachtwagen op de weg terecht gekomen. De bestuurster van de auto die direct achter de vrachtwagen reed verteld: opeens was het een enorme knal alsof er iets ontplofte en daarna allemaal vonken en rook.

Vijf voertuigen die achter de vrachtwagen reden raakte beschadigd door rondvliegende stukken. De vrachtwagen en alle voertuigen zijn op de vluchtstrook gaan staan om schadepapieren in te vullen en de sleepdienst af te wachten.

De politie heeft enige tijd een rijbaan afgesloten om de weg vrij te maken van brokstukken en om alle voertuigen veilig te kunnen bergen. Een berger heeft 4 auto’s afgesleept. Het overige verkeer op de A18 heeft geen hinder van de afgesloten rijbaan, er was weinig verkeer op de weg.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie