Graffiti op auto’s gespoten in Zevenaar

Foto: Melvin Ewald

Vanmorgen om half 8 werd de politie door de meldkamer naar de Willem Kloosstraat in Zevenaar gestuurd omdat er een auto bespoten was met roze graffiti. Na onderzoek ter plaatse en de omliggende straten bleken er minstens 19 auto’s bespoten te zijn. Ter plaatse heeft de politie enkele aangiftes opgenomen.

Volgens een aangever is het mogelijk om de verf middels graffiti-verwijderaar te verwijderen. Echter is het niet bekend of er hierdoor andere schade ontstaat. Mocht op uw auto ook verf gespoten zijn, verzoekt de politie u om via internet aangifte te doen.

Mocht u iets of iemand gezien hebben die bovenstaande heeft veroorzaakt, neem dan direct contact op met de politie.

Facebookbericht politie Zevenaar: https://www.facebook.com/politie.zevenaar/posts/1436374033121650

1 Reactie

  1. reeds op vrijdagavond rond 23:00 al gebeld met politie omdat er toen al minstens 5 auto’s aan het Oosteinde ( ringbaan oost ) in Zevenaar met roze spuitverf bespoten waren. Politie wil toen niet komen kijken.

Geef een reactie