VIDEO: Twee minderjarige jongens aangehouden na opzettelijk veroorzaken ongeval Lathum

Foto: Melvin Ewald

LATHUM – Vrijdagavond 4 Augustus zijn er twee minderjarige jongens aangehouden nadat er een ongeval heeft plaatsgevonden op de plek waar zij eerder die avond een touw hadden gespannen in Lathum.

 De jongens waren die avond hun hond aan het uitlaten toen zij een touw met daaraan een fuik over een brug aan de Giesbeeksestraat hadden gehangen. De fuik hing al aan de brug, echter pakte de jongens deze uit het water en gooide deze zo neer dat het touw over de brug werd gespannen. Niet veel later kwam een scooterrijdster hard ten val door het gespannen touw.

De ter plekke gekomen hulpdiensten hebben het meisje behandeld aan haar verwondingen en de ter plekke gekomen politie heeft de twee jongens na de verklaring van een getuige aangehouden. De twee jongens zijn afgevoerd naar het politiebureau in Arnhem. Het meisje is door het ambulance personeel behandeld aan haar verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter is zwaar beschadigd.

De politie heeft al wel getuigen gesproken, maar zoekt ook nog mensen die niet met de politie hebben gesproken. Hebt u de jongens gezien in de buurt van de brug of hebt u iets anders gezien dat hiermee te maken zou kunnen hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

1 Trackback / Pingback

  1. Jongens die ongeluk veroorzaakte waren 13 en 14 jaar oud – Zevenaar112

Geef een reactie