Tiplijn Zevenaar112

Tiplijn: 06 55 86 37 72

ZEVENAAR – Vanaf vandaag is onze Zevenaar112 tiplijn geopend. Er gebeurt in Zevenaar en omgeving veel meer dan dat we weten, aangezien er niet voor elke gebeurtenis ambulance of brandweer wordt ingezet. Aangezien wij u zo goed mogelijk willen informeren hebben wij een tiplijn opgezet.

Tiplijn via Bellen/SMS/Whatsapp
Onze tiplijn is te bereiken op: 06 55 86 37 72. Heb je iets gezien onderweg? Veel hulpdiensten in de straat? Een politie-inval? Een ongeluk? Een zoekactie van de politie? of iets dergelijks wat voor ons interessant kan zijn om te melden en/of foto`s van te maken? Bel ons! En wij zullen dan naar de locatie gaan. Wij sturen dan een SMS terug met eventueel meer informatie.

4 Reacties

  1. Hoezo goed initiatief? In het menu staat; “Deze website is gemaakt met het doel om onze bezoekers te _informeren vanuit een journalistiek oogpunt_”.
    Niets mis mee maar heb geen verkeerde verwachtingen. Zevenaar112 zou er goed aan doen dit even te verhelderen.

Geef een reactie