VIDEO: Twee personen gewond bij ongeval met huifkar Zevenaar

ZEVENAAR – Zondagmiddag zijn 2 personen gewond geraakt bij een ongeval met een huifkar op De Groeneweg in Zevenaar.

Het paard die voor de huifkar liep sloeg op hol. De man en vrouw die op de huifkar zaten zijn toen van de kar afgesprongen omdat zij door hadden dat het niet goed ging. Het paard is door iemand gevangen en gestald, of het paard gewond is geraakt is niet bekend.

Omstanders hebben eerste hulpverleend in afwachting van de ambulance. Deze was in eerste instantie gemeld op een verkeerde straat, hierdoor heeft het enige tijd geduurd voor de ambulance ter plaatsen was.

Beide personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend, in verband met eventueel rug of nekletsel is de vrouw op een wervelplank vastgemaakt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie