Uw gestolen fiets???

Foto: Politie Zevenaar

ZEVENAAR – Afgelopen zondag ontving de politie een melding van een fiets die gestolen werd op het station in Zevenaar. Het onderzoek dat volgde bracht ze niet alleen bij de fiets waar het om ging maar ook nog bij diverse andere fietsen. Deze stonden allemaal in een kelderbox in Emmerich am Rhein (Duitsland). In samenwerking met de Duitse politie zijn al deze fietsen in beslag genomen. Bij enkele fietsen is een aangifte gevonden maar bij een groot gedeelte ook niet.

Framenummers en opvallende kenmerken zijn door onze systemen gehaald en rijwielhandelaren zijn naar aanleiding van de stickers op de spatborden al bezocht, helaas zonder resultaat voor de getoonde fietsen. De fietsen zijn vermoedelijk gestolen in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Velp en Arnhem.

Deel dit bericht of tag uw vrienden/familie/collega’s zodat we mogelijk alle fietsen terug kunnen brengen bij de officiële eigenaren.

Mocht u uw fiets herkennen bel met 0900-8844 ovv 2017343292 en het nummer van de fiets op de foto. De politie neemt dan contact met u op!

Bron: Facebookpagina Politie Zevenaar

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie