Veel files door vier ongelukken op de A12

ZEVENAAR – Vrijdagmiddag rond vijf uur is er een flinke file ontstaan op de A12 in beide richtingen door 4 ongelukken.

Ter hoogte van knooppunt Oud-Dijk reed een automobilist achterop zijn voorganger. Hierbij raakte zijn auto zwaar beschadigd, de linker rijstrook was meters bezaaid met brokstukken. Door het ongeval was de linker rijbaan bijna een uur afgesloten. In eerste instantie leek het erop dat niemand gewond was geraakt, één van de betrokkenen klaagde later toch over pijn in zijn nek. Hierop is er toch een ambulance ter plaatse gekomen. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Nog geen 15 minuten na het eerste ongeval kwamen er nog 3 andere ongevallen binnen. Tussen de Duitse grens en Arnhem vond ook een kop-staart-botsing plaats. Ook hier is lange tijd de linker rijbaan afgesloten geweest.

 

Op dit moment staat er nog file in beide richtingen op de A12 ter hoogte van Zevenaar.

1 Reactie

Geef een reactie