Open dag politie en marechaussee groot succes

ZEVENAAR – Zaterdagmiddag is de open dag van de politie en marechaussee in Zevenaar druk bezocht. Honderden geïnteresseerden kwamen langs om de hulpdiensten is van dichtbij te bekijken en om van alles te vragen.

De politie hield samen met de marechaussee van 11:00 tot 16:00 uur een open dag op het terrein van de marechaussee aan de Mercurion in Zevenaar. Er was genoeg te doen voor jong en oud, diverse voertuigen stonden op het terrein, hier en daar werden demonstraties gegeven en kinderen konden hun eigen vingerafdruk laten maken.

In de regio wordt er nauw samengewerkte met de Duitse Politie en daarom was deze ook ter plaatse met een voertuig. Naast het terrein was een ongeval nagebootst en was de verkeersongevallen analyse ter plaatse om uitleg te geven over hun werk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie