Winkeldiefstal bij Albert Heijn in Zevenaar

Foto: Afrekenen met winkeldieven

ZEVENAAR – Afgelopen weekend kreeg de politie van de meldkamer een melding, dat er bij de Albert Heijn in Zevenaar een winkeldiefstal gepleegd zou zijn. De verdachte van deze winkeldiefstal zou ervandoor zijn gegaan.

Uiteraard zijn de agenten direct richting de supermarkt gereden.Tijdens het aanrijden kregen zij te horen dat de verdachte gepakt zou zijn door enkele omstanders. De situatie zou onder controle zijn.
Achteraf bleek dat de verdachte, een 25- jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, twee blikjes Bacardi en twee pakken saucijzenbroodjes had meegenomen zonder te betalen. De verdachte had ook geen geld bij zich.

Kortom, mooi gewerkt door het winkelpersoneel en de omstanders! Namens de politie dank hiervoor.

De Officier van Justitie buigt zich over een passende straf voor de verdachte. Tevens krijgt de verdachte een beschikking van €181,- van de Albert Heijn (reken af met winkeldieven).

Bent u ondernemer met een eigen winkel en wilt u aansluiten bij ‘reken af met winkeldieven’? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie:
Http://afrekenenmetwinkeldieven.detailhandel.nl/

 

Bron: Facebookpagina Politie Zevenaar

2 Reacties

  1. tja stelen is niet te rechtvaardigen en een tijdje in een cel vertoeven is een gelegenheid om even over je stupiditeit na te denken. Maar om nou iemand die geen geld heeft ook nog eens 181 euro boete te geven….dat komt toch neer op kosten voor de staat aangezien meneer dit ook uit gaat zitten. Belastinggeld verspillen kan op vele manieren, dit is er een. Je had m beter de karretjes met een sopje goed schoon kunnen laten maken en de winkelmandjes. Had jullie geld gescheeld en de maatschappij ook, Fijne dag 😉

Geef een reactie