VIDEO: Vrouw rijdt onderweg naar dönerzaak tegen boom Spykerweg Spijk

SPIJK/ELTEN – Op de Spykerweg in Spijk (Rijnwaarden) is zaterdagavond een automobilist met haar auto tegen een boom gereden.

De partner van de vrouw verklaarde dat ze onderweg was naar de dönerzaak in Duitsland om een verkeerde bestelling terug te brengen. Na het ongeval heeft de vrouw haar partner gebeld en is vervolgens in elkaar gezakt. De vrouw verklaarde aan de telefoon dat zij in de slip was geraakt. Omstanders hebben de vrouw geholpen en haar familie is direct naar het ongeval gegaan.

Doordat het ongeval op het grensgebied tussen Nederland en Duitsland heeft plaatsgevonden kwamen hulpdiensten uit Duitsland en Nederland ter plaatse. Zo waren er diverse brandweervoertuigen uit Duitsland en waren ook de brandweer van Lobith en Duiven ter plaatse. Een ambulance en noodarts uit Duitsland waren ter plaatse voor medische assistentie. Een traumahelikopter uit Nederland was opgeroepen maar is later gecanceld.

De bestuurster is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Kleve gebracht. De auto van de vrouw is total loss en zal worden afgesleept. De Duitse politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, mogelijk dat de gladheid van de weg de oorzaak van het ongeval is. Op de Spykerweg waren meerdere oliesporen.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie