Fietsster gewond na aanrijding Mozartlaan Zevenaar

Foto: Melvin Ewald

ZEVENAAR – Maandagmiddag 15 mei is een fietsster aangereden op de kruising Mozartlaan met de Van Beethovenstraat in Zevenaar.

De fietsster fietste op de Mozartlaan toen de automobilist van de Mozartlaan de Van beethovenstraat inreed, hierop volgde een botsing. Zij kwam hierdoor ten val en raakte gewond.

Meerdere omstanders kwamen op de gil van de vrouw en klap af. De fietster is door het ambulance personeel afgevoerd naar het ziekenhuis.

3 Reacties

  1. Ik ben het slachtoffer in dit ongeval. Bij deze wil ik de lezers van dit artikel laten weten dat ik enorm veel geluk heb gehad. Ik lig nu te wachten op uitslagen in het ziekenhuis. Wel is al vastgesteld dat mijn schouder gebroken is. Had veel erger kunnen zijn.

Geef een reactie