Explosie in garage door wasdroger Vuurdoornstraat Zevenaar

Foto: Robin Bremer

ZEVENAAR – De brandweer van Zevenaar is vanacht iets voor twee uur uitgerukt voor een woningbrand aan de Vuurdoornstraat in Zevenaar.

In een garage naast de woning heeft een wasdroger voor een explosie gezorgd. Hierdoor is een deel van het dak ontzet en zijn ook de lichtkoepels van de garage afgeblazen. Een van de bewoners heeft gepoogd de brand zelf te blussen voor de brandweer er was.

Twee omstanders die net na de derde helft de deur dicht deden bij de plaatselijke tafeltennisvereniging hoorde de knal. Hierop hebben zij de de brandweer gebeld. De twee mannen zagen na de knal dingen door de luchtvliegen, dit bleken later lichtkoepels te zijn die op de garage zaten.

De bewoners konden later die nacht weer terug hun woning in. Er is niemand gewond geraakt. De brandweer heeft team brandonderzoek op de hoogte gesteld, zij zullen mogelijk onderzoek doen naar hoe de explosie heeft kunnen gebeuren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie