VIDEO: Flink ongeval op de Arnhemseweg in Didam

DIDAM – Donderdag 27 april heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenbusje en een personen auto op de Arnhemseweg in Didam.

Het busje en de personen auto zijn met elkaar in botsing gekomen op de kruising bij de Bievankweg/Arnhemseweg. De voertuigen zijn beide in de middenberm tot stilstand gekomen. In de personenbus zaten ook 2 kleine kinderen, deze zijn ongedeerd gebleven en door familie opgevangen.

3 ambulances, de brandweer en meerdere politie eenheden kwamen ter plaatsen. 2 inzittenden van het busje en de bestuurder van de personen auto zijn met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf. Door het ongeval waren er diverse omleidingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie