VIDEO: Brommerrijder rijdt met 50kmp/u tegen muur aan in Pannerden

PANNERDEN – Maandagmiddag 24 april is er een brommerrijder met 50 kilometer per uur tegen een muur aan gebotst op de Rijndijk in Pannerden.

Een ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatsen om de jongen medische assistentie te verlenen. De jongen is met onbekende verwondingen onder spoedbegeleiding afgevoerd naar het Radboud in Nijmegen. De politie maakte bekend dat het slachtoffer een 17-jarige jongen uit Duiven is.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de brommer van de jongen is zwaar beschadigd geraakt. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de botsing. Ook zijn er camerabeelden in beslag genomen van het ongeval.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie