Getuigenoproep mishandeling om een zak chips

ZEVENAAR – Zondag 9 april, is er rond 14.00 uur een 17-jarige jongen mishandeld door 3 of 4 jongens achter de kinderboerderij/skatebaan. De aanleiding van deze mishandeling? Hij had nét een zak chips gekocht. De 3 of 4 jongens wilde deze afpakken. Toen hij dit weigerde kreeg hij rake klappen van de anderen en werd de chips alsnog afgepakt. De aangever heeft aan dit laffe voorval letsel overgehouden en heeft hier aangifte van gedaan.

Op het moment van de mishandeling is/zijn er getuigen geweest welke geroepen hebben de politie te bellen. Echter is deze informatie niet bij de politie terecht gekomen en zijn zoals bekend, getuigen erg belangrijk voor de politie.

Bent, of kent u de getuige(n), neem dan alstublieft contact op via 0900-8844 of meld u maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur op het politiebureau op de Zonegge 24-04.

Zaaknummer 2017161363

Bron: Facebookpagina Politie Zevenaar

1 Reactie

  1. waar gaat dit heen pfff,iemand inelkaar meppen om een zak chips,,hoop dat ze snel worden opgepakt en opgebost ,,pfff en mensen die wel dreigen met ga de politie bellen echt niet wijs doen heet zoiets

Geef een reactie