Veel schade bij kop-staart-botsing Tatelaarweg Didam

Foto: Wilco Jansen

DIDAM – Zondagmiddag heeft er een kop-staart-botsing op de Tatelaarweg in Didam plaatsgevonden.

Een van de voertuigen is achterop een auto gereden. Vervolgens is en derde voertuig ook geraakt door de auto’s. De inzittenden van de voertuigen zijn door een dokter gecontroleerd. Er hoefde geen ambulance ter plaatse te komen. Iedereen is met de schrik vrij gekomen.

De schade aan 2 van de voertuigen is aanzienlijk en deze twee voertuigen zullen worden geborgen. Een derde auto kan zelf nog rijden en hoeft niet geborgen te worden. Wat de oorzaak van het ongeval is is niet bekend.

1 Reactie

  1. Zet er maar stoppen lichte neer.
    Het is net een racebaan deze weg naar zevenaar en ook rochting didam.
    Of heuvels er tussen plaast om de snelheid eruit te halen toch nu

Geef een reactie