VIDEO: Ravage na klapband vrachtwagen A12 Zevenaar

Foto: Robin Bremer

ZEVENAAR – Op de A12 ter hoogte van knoop punt Oud-Dijk is een auto op de kop geraakt nadat een vrachtwagen met klapband door de middenberm reed.

De vrachtwagen kreeg een klapband en schoot daarna door de vangrail van de middenberm en kwam op de andere rijbaan tot stilstand. De bestuurder van het bestelbusje heeft vermoedelijk uitgeweken en is hierdoor op de kop terecht gekomen.

Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt, tevens een trauma helikopter is opgeroepen. Deze is  niet ter plaatsen gekomen. Meerdere rijbanen waren afgesloten en er heeft lange tijd file gestaan in beide richtingen.

De verwondingen van zowel de vrachtwagen chauffeur als de bestuurder van het busje blijken mee te vallen.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie