KLAAR OM GEOOGST TE WORDEN

Foto: Politie Zevenaar

ZEVENAAR – Al geruime tijd waren de pijlen gericht op een woning binnen de gemeente Zevenaar. Deze woning kwam bij de politie in beeld door een tip. In deze woning zou mogelijk een hennepkwekerij zitten.
De afgelopen tijd heeft de politie deze woning en bewoner(s) op diverse manieren met diverse instanties onderzocht. En vanmorgen was het moment dat de politie de woning binnen ging met een “machtiging tot binnentreden”. In de kelder van de woning troffen wij een in werking zijnde kwekerij aan met 160 hennepplanten. De planten waren “uitgegroeid” en klaar om geoogst te worden. Het oogsten heeft de politie weten te voorkomen!

Tijdens het ruimen van de kwekerij kwam de bewoner van de woning aangereden. Hij werd vervolgens aangehouden voor de Opiumwetgeving en ingesloten voor het verdere onderzoek in de cellengang in Arnhem.

Bij het aantreffen van een hennepkwekerij doet de politie onderzoek naar het wederrechtelijk verkregen voordeel. Omdat misdaad niet mag lonen, zal er gekeken worden of ze ook beslag kunnen leggen op waardevolle bezittingen van de verdachte(n).

Heeft u het vermoeden dat er ergens bij u in de buurt een hennepkwekerij zit, meldt dit via een privé bericht aan de politie van Zevenaar, 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie gaat dit ten alle tijden onderzoeken!

Bron: Facebookpagina Politie Zevenaar

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie