Inbreker(s) overlopen bij de huisartsenpost in Herwen

Foto: Politie Rijnwaarden

HERWEN – Afgelopen nacht, omstreeks 04:50 uur, kreeg de politie een melding van een heterdaad inbraak bij de huisartsenpost aan de Keurbeek in Herwen. Een oplettende buurtbewoonster zag een man wegrennen bij de huisartsenpost in de richting van de van Rossumstraat.

Direct zijn er 2 eenheden gaan zoeken in de omgeving naar een verdachte, met het signalement welke de getuige had doorgegeven. Ook hebben alle voertuigen, welke uit de richting van Herwen kwamen, een stopteken gekregen. Helaas kwam de politie niemand tegen die aan het signalement voldeed.

Ook een politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar een mogelijke verdachte. Deze kunnen vanuit de lucht kijken of zij ergens personen zien welke wij niet vanaf de straat kunnen zien. Helaas heeft ook dit, de politie niet bij een verdachte gebracht.

Ter plaatse bij de huisartsenpost zag de politie dat er een zijdeur van het pand was geprobeerd open te breken. Gelukkig is het de verdachte niet gelukt binnen te komen, maar er is wel veel schade aan de deur ontstaan.

Het signalement van de verdachte:

  • man
  • 1.70 meter
  • zwarte gewatteerde jas
  • rode kleur in de jas of mogelijke een rode sjaal /muts.

Graag verzoeken wij u, mocht u informatie hebben, contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De politie is blij met de oplettendheid van de buurt. U bent namelijk onze ogen en oren. Ziet u een verdachte situatie bel dan direct 112.

Bron: Facebookpagina Politie Rijnwaarden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie