Fietsendieven op heterdaad aangehouden!

Foto: Centrum Fietsdiefstal

ZEVENAAR – Gisteren was het weer raak, wederom vonden mensen het nodig om een fiets mee te nemen die niet van hen was. Gelukkig zag een getuige omstreeks 12.00 uur, bij het treinstation in Zevenaar, een persoon die een fiets achter in zijn bestelauto had gelegd en vervolgens wegreed. De getuige zag in de auto nog een persoon zitten. De getuige was gelukkig goed bij de les en noteerde het kenteken en belde vervolgens de meldkamer. Al snel stond er een huilend meisje bij de getuige die vertelde dat haar fiets was gestolen. Doordat de politie beschikten over het kenteken, bleek na kort onderzoek, dat de verdachten in Doesburg verbleven.

In Doesburg zijn een 33 jarige vrouw en een 43 jarige man aangehouden. De gestolen fiets is in beslag genomen en zal worden teruggegeven aan de eigenaresse.

De politie is ontzettend blij met de inwoners. Samenwerken én hierdoor een heterdaad diefstal oplossen en, belangrijker nog, de fiets kunnen teruggeven aan het verdrietige meisje is de kern van hun taak, hier doen zij het voor.

Bron: Facebookpagina Politie Zevenaar

3 Reacties

  1. mijn dochter haar fiets is deze week ook gestolen! nabij station Arnhem ter hoogte van Happy Italy, een rode met zwarte fiets met zwart mandje bevestigd met een eigen gemaakte beugel voorop de fiets, onder het zadel 8266 DK 12 gegraveerd, met fietstassen zat die er misschien ook bij ?

Geef een reactie