Een ongeluk zit in een klein hoekje

Foto: Politie Duiven

Vanmorgen vond er aan het einde van de ochtend een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfiets. De aanrijding gebeurde op de kruising van de Vinkstraat met de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat.

Toen de snorfietser vanuit de Vinkstraat het Gemunde am main park in wilde rijden, en dus de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat overstak, werd zij over het hoofd gezien door een automobiliste. De snorfiets zat precies in haar dode hoek van de deurstijl en een aanrijding was helaas niet meer te voorkomen. Ondanks dat de aanrijding niet met hoge snelheid gebeurde is de snorfiets flink beschadigd geraakt. Ook de bestuurster van de snorfiets is er helaas niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Zij is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. 

Op de plaats van het ongeval hebben wij diverse getuigen en de betrokkenen gesproken en hun verklaringen genoteerd. Door het onderzoek ter plaatse is de doorstroming op de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat enige tijd minder goed geweest dan normaal.

Bron: Facebookpagina Politie Duiven

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie