VIDEO: Brandweer deelt water uit op diverse locaties

Foto: Robin Bremer

REGIO – Maandagochtend 20 februari zijn brandweerkorpsen uit de regio weer bezig geweest met het uitdelen van water. Zondagavond werd er al water uitgedeeld bij verzorging- en verpleeghuizen in de regio, vandaag deelde de brandweer wederom water uit. Diverse kinderopvangcentra en consultatiebureau’s ontvingen jerrycans met water.

Alle huishoudens in de regio hebben weer water maar, het kookadvies dat Vitens gister heeft uitgegeven blijft 48 uur van kracht. Het kookadvies wilt zeggen dat u uw drinkwater voor het consumeren eerst 3 minuten moet koken. Dit om ervoor te zorgen dat het water schoon is wanneer u dit gebruikt om te drinken. De kans bestaat dat er door de waterstoring water uit woningen terug de hoofdleiding in is gelopen. Dit kan zorgen voor vervuiling.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie